Stubfræsning

Stubfræsning

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er en teknik der bruges til at fjerne træstubbe i forbindelse med fældning. Stubfræseren går ca. 30 cm ned i jorden og fjerner træet og det øverste af roden.

Når træet er fældet anbefaler vi altid at man efterlader dødt ved (træ) til glæde for biodiversiteten. Specielt hvis træstubben er hul vil den udgøre et perfekt tilholdssted for f.eks. svampe, insekter, snegle, flagermus, fugle og små gnavere.

Men hvis træstubben står midt i græsplænen eller man skal videre med byggeri, anlæg af have eller genplantning, kan det give rigtig god mening at fræse stubben væk. Vores Bandit stubfræser på bælter er kun 71 cm. bred og kommer ind igennem de fleste havelåger.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen