Træfældning

Træfældning

Korrekt udført træfældning – hver gang

Hos TræEnighed er vi specialister i håndtering af risikotræer. Når træer desværre må fældes grundet svampeangreb, sygdom, er gået ud eller lignende er vi det sikre valg. Vi leverer professionelle løsninger til aftalte tid og pris.

Som certificerede arborister håndterer vi fældning af træer for private, virksomheder, kirker, kommuner, boligforeninger og statslige institutioner mv. i hele landet.

Med mange års erfaring i træpleje-branchen er vi vant til at varetage større opgaver som inkluderer både træfældning, beskæring og veteranisering.

Vi tænker bæredygtighed og biodiversitet ind i alle vores opgaver og projekter.

Vi besigtiger enhver opgave og giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Se et udpluk af nogle af de opgaver vi har løst her.

Træfældning

Hos TræEnighed udfører vi alle former for træfældning. Det er typisk enten “retningsbestemt træfældning” hvor man fælder hele træet i et stykke fra jorden eller “sektionsfældning” hvor vi med klatring (eller lift) fælder træet i mindre stykker oppefra og ned. Vi arbejder ofte med nedfiring med reb eller med kran, således at grene og stammer kommer kontrolleret til jorden. Dermed kan vi fælde træer tæt op af bygninger og kritisk infrastruktur. Også selvom der f.eks. et drivhus eller andet under træet som ikke må lide overlast.

Vi kan dog også flishugge grenaffaldet på stedet som kan bruges til f.eks. bunddække i bede og ukrudtbekæmpelse omkring træer og buske. Stammerne kan som alternativ skæres op i korte længder på stedet, så kunden (eller naboen) selv kan flække dem ud til brænde.

Trods stor rutine arbejder vi intenst med sikkerhed og arbejdsmiljø. Som vi plejer at sige “Murphy sover aldrig”. Derfor er vi selvfølgelig uddannede, certificerede og forsikrede igennem branche-organisation Dansk Anlægsgartnere. Vi opdaterer løbende vores viden og deltager i kurser og workshops inden for bla. rigging (nedfiring) og kranarbejde i ind- og udland.

Håndtering af grenmateriale.
Træet fylder altid meget mere nede på jorden end oppe i luften. Af hensyn til biodiversitet og miljø anbefaler vi altid at grenene efterlades på stedet. Det kan være i bunker eller som kvashegn. Hvor dette ikke er muligt kan vi flishugge grenene på stedet og efterlade flisen i bunker eller spredt ud. Flisen kan bruges til f.eks. bunddække i bede og ukrudtbekæmpelse omkring træer og buske. Stammerne kan som alternativ skæres op i korte længder på stedet, så kunden (eller naboen) selv kan flække dem ud til brænde. Vores flishugger på bælter kan køre ind igennem åbninger på 130 cm. og leverer typisk rigtig god værdi for pengene, hvis alternativet er at slæbe grene ud til vejen. Sidste mulighed er at vi står for at køre grenmaterialet til genanvendelse. Fra genbrugspladsen bliver grenemateriale eller flis typisk til biomasse som brændes i kraftvarme-værkerne.

Bortskaffelse

Efter fældning tilbyder vi altid at fjerne grene og stammer og stå for bortkørsel eller behandling til genanvendelse i og omkring boligen.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen