Beskæring

Beskæring

Beskæring

– Skab sunde og stærke træer gennem rettidigt omhu og faglig korrekte arbejde.

Det er en almindelig misforståelse at tro, at træer træ vil klare sig bedst uden opmærksomhed. Træer klarer sig fint på egen hånd ude i naturen. Men i bymiljøet og i nærheden af infrastruktur stille vi en lang række krav til træers funktion og struktur.

Som arborister vil vi altid hellere pleje end fælde træer. Jo tidligere vi bliver involveret jo bedre kan vi sikre træernes vækst, sundhed og trivsel i mange år fremover.

Vi tilbyder følgende beskæringsopgaver:

  • Opbygningsbeskæring (børnopdragelse) af unge træer, for at sikre en sundere grenstruktur med tanke på træets formål og placering.
  • Formbeskæring af træer som skal holdes i et bestemt udtryk af hensyn kulturarv, æstetik eller placering. Det kan f.eks. være frihøjde under træet til de lovpligtige 2,8 meter over fortov/cykelsti og 4,5 meter over vejbane.
  • Beskæring (Utility pruning) langs veje, jernbane, luftledninger eller anden kritisk infrastruktur.
  • Sikkerhedsbeskæring for udgåede grene og dårlig struktur. Denne opgave kombineres ofte med opsætning af kronestabilisering, hvor svagsamlinger grene sikres.
  • Beskæring af frugttræer for bedre struktur, æstetik og frugtproduktion.

Af faglige og etiske hensyn udfører vi ikke topkaning https://traeenighed.dk/nyheder/hvorfor-topkapning-skader-traeer/ eller andre kraftige beskæringer i toppen af træet hvor størstedelen af bladmassen fjernes. Vi påtager os udelukkende beskæringsopgaver som vi kan stå inde for fagligt

Vi tilbyder også vejledning og eventuel uddannelse i beskæringsteknikker. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at beskæringen udføres korrekt, hvilket resulterer i træer, der er mere modstandsdygtige og strukturelt sunde. Kontakt TræEnighed for rådgivning om beskæring. Sammen kan vi skabe smukke og velplejede træer, der står stærkt i fremtiden.

Vi har et stort fokus på høj faglighed, bæredygtighed og biodiversitet i nærmiljøet. Det betyder at kun påtager os opgaver vi kan stå 100% inde for. Vi fælder kun træer, når der ikke er andre udveje Som leverandøre til Vild med Vilje tænker vi biodiversitet ind i alle vores projekter og opgaver.

Vi besigtiger enhver opgave og giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Den som arborist kommer og kigger på arbejdet er også som kommer og løser opgaven.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen