Vurdering af risikotræer

Bevar sikkerheden med vores TRAQ-certificerede arborister.

Vejdirektoratet

Vurdering af risikotræer

Vejdirektoratet

Vurdering og håndtering af risikotræer

Hvad er et risikotræ? Et risikotræer er et træ som er i fare for at vælte eller knække for nogen eller noget kan komme til skade.

Hos TræEnighed tilbyder vi risikovurdering efter TRAQ-certificering (Tree Risk Assessment Qualification) systemet fra den anerkendte internationale organisation, International Society of Arboriculture (ISA).

Det betyder, at vi som det eneste firma i landet råder over TRAQ certificerede arborister, som er specialiserede i at vurdere og håndtere risikotræer på en professionel og sikker måde. Vi gennemgår det enkelt træ fra rod til top og beskriver grundigt træets tilstand efter vitalitetsklasser og identificerer de enkelte risici efter risikoklasser. Vores standard rapport udgør 14 sider med tekst, billeder og illustrationer.

Vi betjener en bred vifte af kunder, både offentlige og private i hele landet. Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til, at identificere risikotræer og træffe de nødvendige foranstaltninger for at opretholde sikkerheden. Vi baserer vores vurderinger på omfattende viden og videnskabelig evidens inden for træbiologi og plantepatologi. Ved at forstå træernes livscyklus, sundhedstilstand og eventuelle patologiske forhold, kan vi bedst identificere træer, der udgør en potentiel risiko.

Fokus på træernes bevarelse

Når vi har identificeret risikotræerne, udarbejder vi skræddersyede handlingsplaner for at håndtere situationen. Vores mål er altid at bevare træerne sikkert, så længe som muligt.

Vi anvender en kombination af præcisionsværktøjer og sikrings teknikker, for at minimere risikoen for skader og samtidig bevare træernes sundhed og æstetik.
Vi har haft fornøjelsen af at vurdere og håndtere risikotræer for en række større kunder. Herunder Naturstyrelsen, Den Amerikanske ambassade, kommuner såsom Hillerød, Gentofte og Lyngby-Taarbæk samt Københavns Universitet.

Vores ekspertise og professionalisme, gør os til det foretrukne valg når man søger en pålidelig og sikker vurdering og håndtering af risikotræer.

Ved at vælge vores TRAQ-certificerede rådgivning, får du ikke kun garanteret kvalitet og men også en partner, der prioriterer træernes bevarelse og samfundets sikkerhed. Vi fortsætter med at opdatere vores viden og metoder, gennem løbende faglig udvikling. På den måde kan vi levere de bedste resultater til vores kunder.

For at tilbyde uafhængig rådgivning, giver vi selvfølgelig ikke tilbud på fældning af træer, vi selv har udført rådgivning omkring.

Vi vurderer risikotræer i hele Danmark

Lad os hjælpe med vurdering og håndtering af risikoen ved dine træer. Vi er her for at sikre både din tryghed og træernes sundhed.

Kontakt os på telefon 81 81 75 81, eller send en mail til moses@3enighed.dk

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen