Rådgivning for erhverv

TræEnighed udfører en lang række forskellige opgaver for bla. forsikringsselskaber, entreprenøre, rådgivende ingeniør firmaer, arkitekter, boligforeninger og erhvervsejendomme. Det spænder fra rådgivning om beskæring og vurdering af risikotræer til rådgivning om beskyttelse af træer under byggeri, inspektion for flagermus, pleje af veterantræer og værdigansættelse af skader på træer, efter VAT19.

Som certificerede arborister og landskabsarkitekter med speciele i træer står vi altid klar til at hjælpe med træ-faglige udfordringer. Vi kører ud fra vores base på Midtfyn og tilbyder vores rådgivning i hele landet.

Med mange års erfaring i branchen er vi vant til at varetage små som store rådgivningsopgaver.

Vi har et stort fokus faglighed, bæredygtighed og biodiversitet i nærmiljøet. Det betyder at kun påtager os opgaver vi kan stå 100% inde for. Det gør at vi udelukkende fælder træer som gør verden til et bedre sted. Som leverandøre til Vild med Vilje tænker vi biodiversitet ind i alle vores projekter og opgaver.

Vi besigtiger enhver opgave og giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi arbejder bl.a. for

ISS KAB Forenede Service Jakon HedeDanmark M.J. Eriksson Boligselskabet Friheden

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen