Kirkegårde

Kirkegårde

Rådgivning for kirkegårde

TræEnighed er specialister i kirkegårde. Fra udarbejdelse af den overordnede kirkegårdsplan og ned til plejen af det enkelte træ. Vores unikke tilgang med både landskabsarkitektur og træfaglig rådgivning gør os i stand til at løse store som små opgaver på kirkegården i samspil med kirke, kulturarv og vores høje faglighed.

Vores landskabsarkitekt og kirkegårdskonsulent Fanny Møller er specialist i at rådgive, designe og skabe kirkegårdsplaner. Her arbejdes særligt med de elementer vi kan påvirke. Kirken, de gamle træer og kirkediget, er som regel svære at flytte på. Vi laver behovsanalyser af kirkegården, så der ikke kommer flere grave end nødvendigt og vi laver en grundig landskabsanalyse. Ingen kirkegård er en ø, men skal spille sammen med det omkringliggende landskab og områdets beboere. Før, under og efter arbejdet med kirkegårdsplaner, hjælper vi også gerne med kommunikationen, stiller op til borgermøder eller deltager i møder i f.eks. provstiudvalg mm.

Vi tilbyder vores rådgivning i hele landet og har en stor berøringsflade på kirkegårde fra Bornholm til Thy. Kontakt os for at få en reference i dit lokalområde.

Vi har et stort fokus faglighed, bæredygtighed og biodiversitet i nærmiljøet. Det betyder at kun påtager os opgaver vi kan stå 100% inde for. Som leverandøre til Vild med Vilje tænker vi biodiversitet ind i alle vores projekter og opgaver.

Vi arbejder bl.a. for

Hellerup kirkegård Mariebjerg kirkegård Helsingør kirkegård Tranekær kirkegård Rudkøbing kirkegård Tullebølle kirkegård Fløng kirkegård Lynge kirkegård Uggerløse kirkegård Strynø kirkegård Fyns Stift Østrup Menighedsråd

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen