Veteranisering af træer

Rådgivning til professionel veteranisering

Veteranisering af træer

Vi hjælper med veteranisering af dine træer

Veteranisering betyder, at man gør unge eller voksne træer gamle før tid. Det gøres med henblik på at mindske aldersforskellen til de rigtig gamle veteran- og urtræer.

Når vi udfører veteranisering af dit træ, lever de fortsat videre. Vi har udført veteraniseringer i skoven og i bynære områder for vores offentlige og private kunder. Herunder for Lyngby Taarbæk kommune og Naturstyrelsen.

Så man påfører træerne skader for at åbne dem op som habitater, uden at slå dem ihjel. Det er en vigtig pointe som ofte overses, når skoventreprenører gerne vil udføre veteranisering med deres skovningsmaskiner. Vi har været i Sverige og uddanne os på området, hvor man er en del længere fremme og står på 10-15 års forskning. Den evidensbaserede tilgang har vi taget med os hjem, hvor vi også har deltaget i kurser og dykket ned i de sparsomme danske erfaringer på området.

Høj faglighed og ekspertise

Vi tilbyder rådgivning baseret på en høj faglighed og mange års erfaring, der underbygges af videnskabelig evidens. Vores ønske er at bidrage til en grønnere og bedre verden. Uanset om du ønsker hjælp til veteranisering af træ, træpleje, vurdering af risikotræer eller en landskabsanalyse, står vi klar til at hjælpe.

Med mange års erfaring i branchen, kan vi vejlede dig om stort set alt. Vores professionelle medarbejdere har stor passion for grøn omstilling, veteranisering af træ og biodiversitet. Vi har en bred vifte af kompetencer, der sikrer, at vi kan rådgive dig til den bedste løsning.

Få et tilbud på veteranisering

TræEnighed er dit professionelle rådgivningsfirma. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til veteranisering af dit træ. Kontakt os på telefon 81 81 75 81, eller send en mail til moses@3enighed.dk.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen