Træpleje i højeste kvalitet

Vi er din træekspert i hele Danmark

Træpleje i højeste kvalitet

Bred vifte af kompetencer

Hos TræEnighed er vi specialister i træer og leverer professionelle løsninger til den aftalte tid og pris. Som certificerede arborister og landskabsarkitekter hjælper vi vores private kunder, med en sikker forvaltning af træer fra plantning til pleje af veteranstræer.

Med faglighed og stor erfaring i branchen er vi vant til at rådgive om store om komplekse opgaver inden for beskæring og håndtering af risikotræer, samt en lang række specialist opgaver som f.eks. veteranisering for biodiversitet, kronestabilisering, sikring af træer mod lynnedslag og flagermus-inspektion.

Som det eneste firma i Danmark er vi både certificeret i træpleje – ETW (European TreeWorker fra Eruopean Arboriculture Council) og i vurdering og håndtering af risikotræer – TRAQ (Tree Risk Assessment Qualification fra International Society of Arboriculture).

Vi har et stort fokus på høj faglighed, bæredygtighed og biodiversitet i nærmiljøet. Det betyder at kun påtager os opgaver vi kan stå 100% inde for. I TræEnighed syntes vi at verden har brug for flere træer – ikke færre. Derfor har vi vedtaget et etisk kodeks som betyder at vi ikke fælder træer, med mindre de udgør en akut risiko, eller udfører beskæring som forkorter træernes levetid. Som leverandører til Vild med Vilje tænker vi naturligvis biodiversitet ind i alle vores projekter og opgaver.

Vi besigtiger enhver opgave og giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Den som arborist eller landskabsarkitekt som kommer og kigger på arbejdet er også som følger opgaven til dørs.

Passion for træpleje

Vores erfarne medarbejdere er engageret i naturen, og har stor passion for at hjælpe offentlige og private kunder med rådgivning til træpleje. Vi tilbyder skræddersyede træpleje planer, der kigger på hvilke ressourcer du skal bruge, for at sikre det nuværende udtryk. Vi sikrer en bedre beskyttelse og pleje af jeres træer, så der bevares træbestand over tid. Vores mål er at dine træer plejes bedst muligt inden for de givne rammer.

Kontakt os for et tilbud

Vi hjælper lodsejere og træforvaltere i hele landet med at udvikle, drifte og bevare træer, så de er sunde og lever længere. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, vi rådgiver og vejleder dig til den bedste træpleje. Vores skræddersyede løsninger tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Kontakt os allerede i dag på telefon 81 81 75 81, eller send en mail til moses@3enighed.dk.

træpleje

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen