Offentlig

Offentlig

Rådgivning for offentlige institutioner

TræEnighed udfører en række forskellige opgaver for både kommunale og statslige institutioner. Som specialister i gamle og bevaringsværdige træer arbejder vi meget med bevarelse og pleje af veterantræer, som en del af vores kulturarv. Som det eneste firma i landet har vi den internationale certificering i vurdering og håndtering af risikotræer – TRAQ (Tree Risk Assessment Qualification) fra ISA (International Society of Arboriculture). Det kombinerer vi med vores viden om biodiversitet, til at bevare træerne sikkert længst muligt, med størst mulige fremme af levesteder til de mange arter der er afhængige af vores træer.

Som leverandører til Vild med Vilje tænker vi biodiversitet ind i alle vores projekter og opgaver. Vi arbejder også målrettet på at forbedre artsmangfoldigheden igennem veteranisering, hvor voksne træer gøres gamle før tid for at skabe nye habitater og mindske alderskløften i vores træbestand. Vi er har stor erfaring med at arbejde i spændingsfeltet i mellem forvaltning, sikkerhed, borgerhensyn, lovgivning, faglighed og estetik.

Som træfaglige rådgivere, certificerede arborister og landskabsarkitekter tilbyder vi vores rådgivning i hele landet.

Vi har et stort fokus faglighed, bæredygtighed og biodiversitet i nærmiljøet. Det betyder at kun påtager os opgaver vi kan stå 100% inde for. Det gør at vi udelukkende fælder træer som gør verden til et bedre sted.

Vi besigtiger enhver opgave og giver altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi arbejder bl.a. for

Naturstyrelsen Vejdirektoratet Københavns Universitet Forsvaret Energinet Hillerød Kommune Gentofte Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Halsnæs Kommune Allerød Kommune Ballerup Kommune

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen