Klimaanalyse

Klimaanalyse

Klimaanalyse

– Er vores træer rustet til klimaforandringer?

TræEnigheds klimaanalyse kan hjælpe med at give en omfattende vurdering af træers betydning for det lokale klima og de miljømæssige fordele, de tilbyder.

Analysen identificerer og kvantificerer træernes evne til at reducere luftforurening, absorbere CO2, forbedre luftkvaliteten og mindske varmeø-effekten i byområder.

Ved hjælp af GIS-data og avancerede modelleringsværktøjer, kan TræEnighed evaluere træernes placering og kronedække, for at vurdere deres indflydelse på mikroklimaet og energiforbruget i området. Resultaterne af klimaanalysen giver kunden en klar forståelse af, hvordan træernes økostystemtjenster bidrager og hvilke tiltag som kan gøres, for at klimatilpasse træer og bevoksning til fremtidens kima.

Baseret på resultaterne af klimaanalysen, kan TræEnighed også rådgive om implementeringen af strategier og tiltag, der kan optimere træernes positive virkninger på klimaet. Dette kan omfatte anbefalinger til træplantning, træpleje, placering af træer i forhold til bygninger og infrastruktur, og udvikling af grønne områder og byparker.

TræEnigheds klimaanalyse giver kunden et solidt grundlag, for at træffe de rette oplyste beslutninger om træforvaltning og planlægning af grønne områder, der kan bidrage til at forbedre klimaet og skabe et mere bæredygtigt bymiljø.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen