Hvad er en arborist?

Ordet arborist kommer fra den latinske ord for træ – Arbor. En arborist er en træplejer, med stor viden og indsigt i f.eks. træbiologi, plantning, biologisk korrekte beskæringsteknikker, sygdomme og skadesvoldere, vitalisering af rødder, pleje af ældre træer, kronestabilisering, vurdering af risiko træer og meget andet. Hos os er vi både rådgivende arborister og udførende klatrende arborister.

Arborist er ikke en beskyttet titel på linie med arkitekt. Men lige som at det er en god ide at vælge en uddannet og kompetent fagperson til at tegne sit nye hus, er der også god grund til at vælge en uddannet og certificeret arborist til at pleje sine træer. Som det eneste firma i Danmark er vi både certificeret i træpleje (ETW – European TreeWorker fra European Arboriculture Council) og i vurdering og håndtering af risikotræer (TRAQ – Tree Risk Assessment Qualification fra International Society of Arboriculture).

Som arborister elsker vi at pleje træer, så det klarer sig godt, på den lange bane. Det er nemlig ikke bare sund fornuft at pleje træerne, men også en god forretning at adressere problemer i tide. Ofte venter folk for længe med at gøre noget ved deres træer, så fældning er den eneste udvej.

Hos TræEnighed vil vi gerne skille os ud på vores faglighed. Det gør vi igennem at deltage i workshops, klatrekonkurrencer, seminarer og konferencer om træpleje i ind- og udland. Desuden erfaringsudveksler vi med vores dygtigste kolleger og førende eksperter og følger med hvad der rør sig inden for den grønne branche gennem vores store netværk.

Så ved at vælge en certificeret arborist er du sikker på at fagligheden følger med.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen