Plantning

Plantning

Nye træer?

Som arborister er vi træernes “kirurger” og ofte også deres “bedemand”. Men jobbet som “jordmoder” er både en vigtigt, givende og fagligt rigtig fed opgave.

Når man fælder et træ skal man selvfølgelig plante et nyt. Eller endnu bedre plante flere nye træer. Typisk er et forkert plante-valg i tidernes morgen årsag til at træer skal fældes. Derfor rådgiver vi gerne omkring hvilke træer det passer til stedet og kan hjælpe med at finde et træ som ikke vokser fra en lige med det samme. Men har man plads skal man jo også gerne tænke på hvad der skal være det store træ om 100 år.

Vi arbejde tæt sammen med de førende planteskoler, som er specialiseret i store træer og kan både tilbyde plantning, vanding i de første vækstsæsoner og den efterfølgende pleje (Opbygningsbeskæring af nyetablerede træer 2-3 år efter udplantning fra planteskolen)

Vi opdaterer løbende vores viden om plantning af træer og er hyppige deltagere på konferencer og workshops om emnet.

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen