Rådgivning

Vejdirektoratet

Rådgivning

Vejdirektoratet

Rådgivning

Landsdækkende rådgivning inden for træpleje, risikotræer, biodiversitet og veterantræer.

TræEnighed arbejder evidensbaseret med forøge og forbedre den danske bestand af træer. Vi har fokus på alle træets livsfaser, fra etablering og plantning til bevarelse af veteran- og urtræer. Som det eneste firma i Danmark er vi certificerede i både træpleje (ETW – European Tree Worker fra European Arboricultural Council) og vurdering og håndtering af risikotræer (TRAQ – Tree Risk Assessment Qualification fra International Society of Arboriculture). Det i kombination med vores dygtige landskabsarkitekter gør i stand til at yde rådgivning til alle forvaltere af træer fra statslige institutioner, kommuner, kirker, boligselskaber, rådgivende ingeniører, arkitekter, erhverskunder, private mv.

Eksempler på rådgivning vi tilbyder:

Rådgivning i hele Danmark

Skal vi tage en snak?

Har du brug for professionel rådgivning om træpleje og -bevarelse? Kontakt os i dag for at drage fordel af vores ekspertise inden for træbeskyttelse, landskabsarkitektur, beskæring, biodiversitetsfremme og meget mere.

Ring til os på 81 81 75 81, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen for at få skræddersyet rådgivning. Vi dækker hele Danmark (også Bornholm).

Moses – arborist: moses@3enighed.dk

Fanny – landskabsarkitekt: fanny@3enighed.dk

Udfyld kontaktformularen